Bounty maken

Dromen over bounty-eilanden

Brr… Het is ’s ochtends al echt koud. Als ik pech heb moet ik de autoruit krabben voordat ik naar mijn werk kan. En m’n fiets komt met dit regenachtige weer niet zo vaak de schuur uit als ik zou willen.

Easy Peasy Family

 

Doe mij de zomer maar! Geen bloedhete temperaturen, maar lekker zonder jas naar buiten kunnen en een kopje koffie in het zonnetje drinken. Ja daar houd ik wel van. Gisteren sloeg ik mijn nieuwe kookboek open. Easy Peasy Family. Ik kreeg het in mijn schoen van de Sint. En wat kwam ik daar tegen… Een recept voor Bounty’s.

 

 
Laat ik nou gek zijn op kokos, dus ook op bounty’s. Als ik aan bounty’s denk dan komen gelijk de beelden van die prachtige bountystranden bij mij op? Dat hoort toch echt bij een zomers gevoel. (Ik ken ze overigens alleen maar van reclames op televisie en uit folders/brochures…)

Ik maakte op deze regenachtige dag voor het eerst m’n eigen bounty’s. En ik vind dat ze best goed gelukt zijn!

IMG_1042 IMG_1041

Nu kruip ik met een dekentje op de bank, televisie aan, kaarsjes aan, kopje thee en natuurlijk een bounty. Dan kan ik toch ook best van de herfst genieten!

Liefs Lisa

1 comment

  1. Ohhh lekker zeg!! Het was vandaag ook wel echt slecht weer. Dan mocht je wel blij zijn dat je nog niet met een kleuter op pad moet naar school…. 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.