Gehaakte Colsjaal ByClaire nr 2 granietsteek leren label

Gehaakte colsjaal voor m’n mam!

Naar aanleiding van mijn vorige blog over de gehaakte colsjaal in de granietsteek van ByClaire nr. 2 heb ik al een aantal bestellingen gekregen. Ik liet jullie eerder de colsjaal zien die ik voor mijn schoonzusje haakte. Vandaag heb ik de colsjaal, ditmaal met bijpassende muts, aan mijn moeder gegeven. De bolletjes voor een nieuwe col voor mijzelf liggen ook alweer klaar. Maar eerst ben ik nog druk bezig met een paar andere opdrachtjes.

De gehaakte deken voor een zwangere collega is inmiddels bijna af. (Ik kon even geen stokjes meer zien, vandaar dat deze col even tussendoor gemaakt heb.) Met mijn surprise voor het Sinterklaasfeest op school ben ik ook al een heel eind. En morgen krijg ik het garen voor een nieuw project binnen. Ik haak lekker door!

Tussendoor (ahum…het is een hoop werk) ben ik bezig om mijn eigen webshop op te zetten. Inmiddels heb ik ByClaire nr. 2 te koop. (Dat MOET wel, dit is zo mijn favoriete garen momenteel!) Ik ben bijna klaar met het toevoegen van een heel fijn katoen, Scheepjes Catona. Mooie kleine bolletjes die ideaal zijn voor een amigurumi of knuffel. Ook ga ik Scheepjes Colour Crafter verkopen. Fijn om bijvoorbeeld dekens mee te gaan haken. Jullie zullen de projectjes met deze garens allemaal nog wel voorbij zien komen. Maar eerst zal ik toch wat haakwerkjes af moeten ronden.

Fijne avond!

Liefs, Lisa

Gehaakte Colsjaal en muts ByClaire nr 2 granietsteek zwart grijs wit Gehaakte Colsjaal ByClaire nr 2 granietsteek zwart grijs wit

 

1 comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.