simply haken hema wol

Het resultaat van een middagje stad

Eventjes met de jongens de stad in. Erg gezellig, maar vaak niet goed voor de portemonnee. Vandaag kwam ik thuis met 3 bollen wol van de HEMA. Ik wist wel dat ze daar wol verkochten, maar was het nog nooit tegengekomen. wol hema

De nieuwe Simply Haken kan ik na vanmiddag ook weer aan mijn collectie toevoegen. Deze keer zit er een extra special bij met plaids. Oooh wat zitten er weer mooie bij! Maar voor nu nog genoeg op de naald, deze special en ook de Simply Haken zelf gaan de kast nog even in.

2015-11-02 15.29.10 2015-11-02 15.27.06

Eerst nog de kol voor mijn schoonzusje afmaken, verder met alle vierkantjes voor een deken die ik aan m’n eigen collectie wil toevoegen en ik heb net weer een bestelling binnengekregen voor een klein vriendinnetje. Een kol en mutsje haken voor de kleine Julia. (Maar daar moet de wol nog voor binnenkomen…dus ze moet nog even geduld hebben!)

Liefs Lisa

2 comments

  1. Jaaa, ik wacht geduldig mijn mooie kol af! 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.