Inpakken cadeau kraftpapier washi tape

Pakketje afgeleverd

Gisteravond ben ik druk bezig geweest om een bestelling voor m’n schoonzusje af te ronden. Vandaag zijn we op visite geweest… dus ik heb haar er blij mee kunnen maken.

Colsjaal Byclaire2 gehaakt Granietsteek

 

Zij is nu ook eigenaar van een mooie colsjaal, bijna identiek aan de mijne uit m’n blog ‘Colsjaal van ByClaire2‘.  Wil jij er ook een maken? Dat kan! Het gratis patroon vind je ook in m’n blogpost.

 

 

 

Inpakken cadeau kraftpapier washi tapeHet ontvangen van een pakketje vind ik altijd een feestje, dus daar hoort een mooi papiertje bij. Inmiddels heb ik al een aardige verzameling washi tape, touwtjes en leuke stickers. Samen met kraftpapier een mooi cadeaupapiertje..al zeg ik het zelf 😉

Liefs Lisa

2 comments

    1. Dankjewel, Lianne!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.