Wiegdeken Drops Cotton Light

Roze spekkies en een deken

Vandaag installeerde ik een mindfulness app op mijn telefoon. Maar sorry, geen tijd om de oefeningen te doen. Ik heb het veel te druk! Sinds ik mijn blog heb opgestart heb ik al een aantal haakopdrachten binnen gekregen. Heb jij ook wensen? Ik haak het ook speciaal voor jou!

Voor een zwangere collega ben ik bezig met een wiegdekentje. Bijna gelijk aan het dekentje dat ik voor Thom haakte toen ik in verwachting was van hem. Deze kun je vinden tussen mijn oude haakwerkjes. Dit wordt een lief, roze dekentje. Ik ben al over de helft. Dus binnenkort kunnen jullie een foto verwachten van het dekentje als het af is.

Drops Cotton light wiegdeken drops cotton light spekjes

Ook heb ik net de bolletjes ByClaire nr. 2 tevoorschijn gehaald voor een nieuwe colsjaal. Deze wordt ivoor, lichtgrijs en antraciet. Sinds deze week ben ik m’n eigen webshop gestart. Binnenkort zijn er meer soorten garen te verkrijgen bij mij.

Met welk soort garen haak of brei jij graag?

Liefs Lisa

En waarom de spekkies? Die kregen we mee van opa en oma voor Lars. Maar stiekem vind ik ze ook erg lekker. En zo als Lars dat altijd goed kan zeggen (als het hem uit komt): “Samen delen”!

IMG_0955 IMG_0957

1 comment

  1. Mooi hoor! En wat gaaf dat je al een paar opdrachten hebt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.