Ikea Trolley Opbergen Raskog ByClaire

Tijd om op te ruimen…

Een paar weken geleden was schoonpaps jarig. We zijn lekker met z’n allen uit eten geweest. Ik had m’n mooie blauwe colsjaal om. Van m’n schoonzusje kreeg ik de vraag of ik er ook een voor haar wilde haken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Zo gezegd, zo (bijna) gedaan. Helaas was niet alle wol op voorraad..maar inmiddels is de nalevering geweest! Ik ben nu dus druk bezig met de col. Ik hoop ‘m vanavond af te kunnen haken. Ook is de wol voor de col en het mutsje voor m’n kleine vriendinnetje binnen. Poederroze met marineblauw! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. 

M’n ikea-karretje (Raskog) is inmiddels aardig ontploft. Tijd om alles eens te gaan reorganiseren. Daar heb ik vanmiddag dus even wat tijd voor genomen. Het is een aardig ByClaire2 karretje aan het worden. Momenteel toch echt wel een favoriet garen van me. Zo lekker zacht. Het haakt echt fijn weg.

Ikea Trolley Raskog Wol opbergen Ikea Trolley Raskog opbergen wol ByClaire2

In de trolley heb ik nog twee extra opbergbakjes voor de lopende projecties (zo was het idee). Maar helaas…niet alle lopende projectjes passen er in.
Net zo als m’n wol-voorraad. Daar heb ik ook net weer een doos van naar zolder gebracht. Veel wol, te veel ideeën en te weinig tijd. Ben ik de enige? Of herkennen jullie dat ook?

Heb jij nog leuke ideeën om je wol en lopende projectjes op te bergen? Ik ben benieuwd!

Liefs Lisa

 

3 comments

  1. Heel herkenbaar 😉Ik ben nog steeds blij met mijn kast in de gang!

  2. Hoi Lisa!
    Opruimen is zooooo moeilijk! Ik heb boven een kamertje met een boekenrek en plastic boxen vol garen. Hier beneden in de woonkamer heb ik een houten kistje waar handwerkgerief in zit en een rieten mand met lopende projecten. En dan ligt er dus nog steeds handwerk op de eettafel en de kast!
    Ongelooflijk…dus tips moet je niet van mij hebben 🙂
    ps: Ontdekte je blog nog maar pas, maar ben je volger geworden!

    1. Wat leuk dat je me bent gaan volgen, Sigrid. Dankjewel =)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.