Vandaag is geel!

Geel, de kleur die ervoor zorgt dat je hersenen geactiveerd worden. Nee, niet zelf bedacht…zelf gegoogeld. De kleur geel staat voor vrolijkheid en levenslust. Ook wordt geel vaak ervaren als zonnig. (Ehh…nee. Dat was het vandaag niet.) Vrolijk, ja ik voelde me goed vandaag! Levenslust; als je bedoelt als een wervelwind het huis door om alle huishoudelijke taken weer achter de rug te hebben. Dan ja! Genieten van mijn kleine mannen thuis, ja! Even bijkletsen met m’n mams, gezellig! Ja! Ja! Ja! Vandaag had ik er zin in!  Thuis heb ik eens even rondgekeken. Genoeg geel te vinden.

Binnen mijn verzameling wol en garens is genoeg in de kleur geel te vinden. Hieronder zie je een kleine selectie!

DMC Natura GeelByClaire 2 okergeelHema garen geel

Tijdens het doen van de boodschappen nam ik vandaag mijn gele tasje mee!

IMG_0910

Draad en praat had vorige week een leuk blog over het spuiten van servies! Dat heeft mij geïnspireerd. Toen ik gisteren door de Action liep nam ik een bus gele spuitverf mee.

De twee katjes staan al jaren op een plankje in de keuken. Ik hang er mijn ringen om als ik eten kook of een taart ga bakken. Vanaf nu gaan ze niet langer in zilverkleur door het leven. Ook krijgen ze even een nieuw plaatsje, omdat ik ze zo leuk vind mogen ze komende week op de salontafel staan!

IMG_0912 IMG_0915

En laat ik nou gek zijn op katten! Kijk mijn outfit vandaag. Helemaal in stijl, geel en katjes. Met natuurlijk voor vandaag een bijpassend haakwerkje. Het zoveelste vierkantje voor een deken. (Ik gok over een maand of drie dat ik daar pas een blog over kan schrijven. Nog ruim 80 vierkantjes te gaan!)

Fijne avond!
Liefs, Lisa

geel haken katten

 

 

6 comments

 1. Haha, ik heb helemaal niks met geel, niet mijn kleur! Ik vind de katjes wel leuk geworden!!

  1. Dankjewel, Lianne! (Ieder zo z’n eigen smaak he 😉 )

 2. Wat leuk, die gele katjes! Ben benieuwd naar je deken, hoop dat je veel tijd krijgt om verder te doen 🙂
  ps: Mijn dochter (10j) is vanaf nu ook fan van je blog want zij is superdol van katjes en haar lievelingskleur is geel 🙂
  Groetjes, Sigrid

  1. Sigrid, Wat leuk dat je dochter fan is 😉 Ik hoop zelf ook op veel tijd om verder te gaan met m’n eigen deken. Helaas weet ik dat dat komende maand niet zo is. Druk bezig om een aantal bestellingen (af) te maken!

  1. Wat leuk, Sigrid. Ik probeerde op je eigen blog te reageren. Maar dat lukt me helaas niet. Er staan geen reageeropties bij die ik kan selecteren…(Ik wil de al een keer eerder reageren, toen liep ik daar ook al tegenaan!)
   Ik zal binnenkort op mijn blog de reactie geven op jouw nominatie!
   Liefs Lisa

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.