Best 9 of 2015

Een paar maanden geleden ben ik pas begonnen met bloggen. In deze maanden heb ik nog niet zo heel veel gemaakt, maar toch voldoende om jullie mijn ‘best 9 of 2015′ te kunnen laten zien. Mijn beste 9 foto’s zijn samen 335 keer leuk gevonden.

De colsjaal die ik haakte met ByClaire nr. 2 is de foto die de meeste likes heeft gekregen op Instagram. Ook is mijn blogpost over deze sjaal het beste gelezen. Inmiddels heb ik al meerdere soortgelijke sjaals gehaakt en heb ik van andere mensen ook foto’s mogen ontvangen van hun gehaakte sjaal. Daar ben ik stiekem best wel een beetje trots op.

Kolsjaal granietsteek ByClaire Nr. 2

Op naar 2016 met weer veel nieuw haakplezier. Een jaar waar ik zin in heb. In 2016 gaan Ron en ik trouwen, Lars voor het eerst naar de basisschool. Thom zal alweer 1 jaar worden. En wie weet wat 2016 ons nog meer zal gaan brengen.

Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar 😉

Liefs, Lisa

 

 

1 comment

  1. Fijne avond Lisa en alle goeds voor een creatief 2016!!
    Groepjes Miriam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.