Cadeau Xmas-Swap

Cadeautjes

Afgelopen dagen stonden in teken van cadeautjes. Helemaal niet erg 😉 Kerstavond pakte ik mijn swapcadeautjes uit en lagen er een paar cadeautjes onder de kerstboom. Verder vieren we met Familie van de Graaf Kerst altijd met cadeautjes. 

Mijn xmas-swap was echt heel leuk! Mijn swapmaatje was @daisy_haakt. Ik kreeg van haar deze cadeautjes:

cadeautjes xmas-swap

Ook kregen Lars en Thom van haar een cadeautje. Lief hè!! Een rammelaar voor Thom en voor Lars een leuke sneeuwpop sleutelhanger.

Gehaakte sleuterhanger sneeuwpop gehaakte rammelaar rendier

Van de Kerstman kreeg ik boek Kawaii haken van DenDennis. Zijn andere haakboeken heb ik ook allemaal. Ik vind zijn amigurumi’s echt geweldig. Ook kreeg ik een leuk leesboek en een boek over bloggen. Komt goed van pas 😉

Eerste kerstdag deden we ’s avonds het dobbelspel met cadeautjes. Hierbij won ik onder andere een puzzel van Jan van Haasteren. Ook haakte ik afgelopen dagen lekker door. De babycocon waar ik aan heb gewerkt is af en inmiddels gegeven aan de nieuwe eigenaar. Gisteravond maakte ik er nog snel een bijpassend mutsje bij. Nu ben ik nog bezig met mijn driehoekdeken. Ik hoop deze morgen of overmorgen aan jullie te kunnen laten zien. De deken is bijna klaar!

Fijne middag.
Liefs, Lisa

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.