DIY washi-tape waxinelichtjes versieren

DIY Waxinelichtjes versieren

Ik hou van Pinterest. Ik ben er vaak te vinden. Mijn eigen foto’s plaats ik op m’n eigen account: LiefsLisaNL. Maar ook vul ik m’n borden graag met pins van andere mensen. Zo kwam ik laatst een leuke DIY tegen om je waxinelichtjes op te vrolijken. Deze deel ik graag met jullie.

Wat heb je nodig?

   • Waxinelichtjes
   • Waxinelichtjes houder
   • Washi-tape
   • Schaar

Hoe maak je het?

Heel simpel! Plak een stukje washi-tape netjes rond het waxinelichtje. Knip het netjes af en klaar! Hoe simpel wil je het hebben? Maar met leuk resultaat!

Ik steek deze waxinelichtjes vanavond met veel plezier aan.

Fijn avond!

Liefs, Lisa

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.