gehaakte sinterklaassurprise minion

Gehaakte Minion als Sinterklaassurprise

Het is weer zover! Morgen vieren we het sinterklaasfeest op school. Zal de Sint morgen de school vinden? En hoe komt hij aan? Morgen gaan we het beleven. Wat in ieder geval zeker is, is dat we na de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten gezellig in de groep een dobbelspel gaan spelen om zo onze zelfgemaakte surprises weg te mogen geven of als je geluk hebt je eigen surprise mag zoeken tussen alle mooie knutselwerkjes.

Ongeveer twee weken geleden hebben we in de klas lootjes getrokken. Een hele klus om geheim te houden wie je hebt als je 8/9 jaar bent. (En helemaal als er leerlingen zijn die hun lootje kwijt raken of wanneer het handschrift niet goed leesbaar is.) Maar dat mag de pret niet drukken!
Morgen ligt mijn gehaakte Minion tussen de rest van de suprises van de leerlingen. Ik ben benieuwd of ze gelijk door hebben dat deze van de juf komt.  Mijn haakhobby is bij een aantal leerlingen wel bekend… Dus misschien raden ze het wel heel snel. Na de komst van Rommelpiet staat de hele school vol met Minions, vandaar deze gehaakte variant. Past er goed bij. (Niet helemaal zelf bedacht hoor…geïnspireerd door Lianne 😉 )
De Minion haakte ik niet volgens een bepaald patroon. Na wat gegoogel had ik de nodige inspiratie opgedaan en heb ik deze Minion gehaakt.
Ik heb er veel zin in. Kan me nu al verheugen op al die gespannen koppies.
Fijne avond,
Liefs Lisa
gehaakte minion gehaakte sinterklaassurprise minion

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.