Kerstmarkt Oldenburg kraampjes

Kerstvakantie

Heerlijk, Kerstvakantie! Na die drukke weken op school ben ik daar wel aan toe. Tijd om thuis een beetje aan te rommelen, tijd om haakwerkjes af te ronden en om met nieuwe te beginnen, tijd om met vriendinnen af te spreken en natuurlijk de feestdagen die al weer vol zitten. Ik kom mijn tijd wel door 😉

Afgelopen dagen heb ik al een aantal leuke dingen gedaan. De vakantie begon goed, zaterdag ben ik gezellig met een groep vrienden naar de Kerstmarkt in Oldenburg geweest.

Kerstmarkt Oldenburg Oldenburg kerst

Zondag ben ik samen met Ron en Thom op pad geweest, even shoppen voor Kerst. Lars was lekker uit logeren bij opa en oma. ’s Avonds had ik tijd om te haken. Ik ben bezig met een baby-cocon en ik heb een nieuw projectje opgestart. Een deken die uit driehoekjes bestaat. (Nee hierbij geen foto’s! Die hou ik nog even geheim 😉 ) Gisteren ben even op visite bij Lianne geweest. Even gezellig bijkletsen. En vandaag was samen met Rianne naar de Veluwse Bron (sauna).

Sauna

Lars is net weer thuis gekomen van zijn logeerpartijtje. Hij ligt lekker te slapen. Ook Thom is al in dromenland. Ron en ik gaan straks lekker een filmpje kijken. Heerlijk…vakantie!

Liefs, Lisa

 

1 comment

  1. En het duurt gewoon nog twee weken! Heerlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.