Liebster Award

Liebster Award

Sigrid van Katkatkatoen nomineerde mij een aantal weken geleden al voor de Liebster Award. Een award voor beginnende bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Het antwoord heeft even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk. 

Wat is de samenstelling van je gezin?

Ik ben verloofd met Ron (wat klinkt dat officieel). Op 7-7-2016 gaan we trouwen. Samen hebben we twee kinderen. Lars, 3 jaar en Thom, een half jaar.

Omschrijf jezelf in drie woorden:

mama-van-2, juf, creatief

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik haak sinds mijn zwangerschap van Lars. Ongeveer 4 jaar nu. Veel van wat ik haak geef ik weg. Op mijn blog laat ik zien wat ik haak. Het is voor mij ook gelijk een verzameling van al mijn gehaakte spulletjes. Want als je me vraagt wat ik 3 jaar geleden allemaal hebt gemaakt, ik weet het allemaal niet meer! Ik doe alleen meer dan haken, dus ik blog ook over andere leuke dingen 😉

Waar hou je je mee bezig als niet blogt?

Ik werk drie dagen in de week, ik ben juf van groep 5. Ik hou natuurlijk van haken, nieuwe recepten uitproberen en uitstapjes met m’n gezin.

Heb je huisdieren?

Max

Ja! Max en Zoë. Max, onze kat, hebben we nu 5 jaar, we kregen hem samen met zijn broertje toen ze een week of 8 oud waren. Toen erg actief en ondeugend. Nu een hele lieverd. Hij is erg lief voor Lars en Thom. Doet geen vlieg kwaad. (Alleen vogels en kikkers :-P). Zijn broertje Sam was een weglopertje. Die heeft een nieuw gezinnetje gevonden een paar kilometer verderop. Als we buiten wandelen zien we hem soms nog!

Zoë

Zoë, onze hond, hebben we 3 jaar. 3 jaar terug in het Sinterklaasweekend kregen we haar. 7 weekjes oud. Volgens sommige een cavia of klein konijntje. Maar het is toch echt een hond…hondje. Een echte dame, schoothondje die ook luistert naar de bijnaam Truus.

 

Wat weten we nog niet van jou?

Ik kan geen keuzes maken. =)

Welk project heeft jou de meeste tijd gekost?

Dat is zeker weten de deken die bedoeld was als sprei voor Lars z’n bed. Het zou een sprei voor een 1persoonsbed worden. Maar door verkeerd meetwerk werd het uiteindelijk een deken formaat 2persoonsbed. Als het echt koud is buiten leggen we hem bij Lars op z’n bed. Maar ook kruipen we er onder als we op de bank zitten. Ik denk dat ik er wel bijna een jaar mee bezig ben geweest. Niet constant, ook af en toe een paar weken niet. De stokjes van de Ripple-stitch waren op den duur wel erg eentonig om te haken.

Gehaakte deken sprei ripple stitch

Heb je een grote voorraad materiaal?

Ja, een enorme! Naast mijn blog heb ik ook een webshop. Ik verkoop ByClaire nr. 2, Scheepjes Catona en Scheepjes Colour Crafter. Van deze merken heb ik dus dozen vol in de opslag staan (voor de verkoop). Naast dit heb ik ook nog een aantal bakken vol met allemaal verschillende garens. Ik koop sneller dan dat ik het verwerk in een haakwerkje.

Ben je nog ergens anders actief naast jouw blog?

Ik ben ook actief op Instagram, Facebook en Pinterest. Volg je me daar ook?

Liefs, Lisa

 

 

 

 

1 comment

  1. Leuk om te lezen! 🙂
    Ik volgde je al op facebook, maar nu ook op Pinterest!
    Je hebt een snoezige kat en een tof hondje trouwens 🙂
    Nog een fijne dag,
    Sigrid

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.