Drops alpaca silk en haaknaald

Midwinterwol

Gisteren ging ik samen met Bianca naar Midwinterwol in Winschoten. M’n schoonmams (bijna officieel 😉 ) stuurde mij afgelopen week een fotootje uit de krant toe of het niet iets voor mij was om heen te gaan. Aangezien ik hou van wol, ja!

Midwinterwol werd gehouden in Manege de Dollard in Winschoten. Met de pendelbus (een oudje uit het museum) werden we er naar toe gebracht.
Binnen in de manege was het een walhalla voor wolliefhebbers. Alleen wel voor echte wol (zoals wij zeiden, rechtstreeks van het schaap). Spinnenwielen, breien, haken en vilten.

schapenvachtjes midwinterwol 2015a midwinterwol 2015

Ik heb goed gezocht en nog een paar leuke bolletjes wol kunnen vinden. Drops Alpaca Silk. Ik heb er nog nooit mee gehaakt, maar het garen voelt heerlijk zacht aan. Ook kocht ik een xxl-haaknaald (20mm) en een megabol lontwol.  Wat ik er van ga maken? Ik heb nog geen idee. Wie helpt mij aan een idee?

Drops alpaca silk Drops alpaca silk haaknaald 20 mm

Of ik volgend jaar weer ga? Ik weet het nog niet. Leuk om een keer meegemaakt te hebben, maar of het nou helemaal mijn ding was…

Liefs, Lisa

1 comment

  1. Ziet er interessant uit allemaal!
    Wat je met die grote haaknaald en de megabol witte wol kunt doen?
    Misschien een warme krukhoes? Een wollig mandje? Een XL-rand aan een dekentje gehaakt met gewoon garen? Een sneeuwman?…
    Veel plezier alvast!
    Groetjes, Sigrid

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.