cadeautjes Xmasswap 2015

X-mas swap 2015

In november zag ik de Xmas swap via Instagram voorbij komen. Ik had nog niet eerder meegedaan aan een swap. Het leek mij leuk om een keer mee te doen. Dus ik heb me opgegeven.

Swappen

Als je mee doet aan een swap dan krijg je na opgave de naam van je swapmaatje. Je maakt een moodboard om aan te geven waar jij een blij gevoel van krijgt. Ik maakte voor mijn swapmaatje twee moodboards.

Moodboard Xmasswap vrolijke kleuren Moodboard Xmasswap

Je stuurt een pakketje (brievenbuspost of pakketpost, alles mag!) met cadeautjes op naar iemand die je niet kent. Dit is je swapmaatje. Dit mogen naast gekochte cadeautjes ook zelfgemaakte cadeautjes zijn. Het mooi inpakken is een must bij een swap. Het leuke is dat je zelf ook een pakketje ontvangt.

18 december mag ik mijn pakketje versturen naar mijn swapmaatje. Ik ben al bijna klaar. De cadeautjes zijn gekocht, gemaakt en ingepakt. Alleen van de doos moet ik nog een feestje maken. Ik ben benieuwd wat mijn swapmaatje er van gaat vinden. (En stiekem ben ik natuurlijk ook benieuwd naar mijn eigen pakketje.)

Met de kerst mogen de cadeautjes pas uitgepakt worden. Dus nog even geduld. Heb jij al eens meegedaan aan een swap?

Liefs, Lisa

Inpakken cadeautjes xmasswap Xmasswap

4 comments

 1. Ik heb nog nooit meegedaan met een swap, maar al vele voorbij zien komen. Het ziet er altijd wel heel erg leuk uit. Ben benieuwd naar wat jij hebt verstuurd en wat je krijgt. Lees het hier vast wel!

  X Lianne

 2. Nee, nog nooit, ben benieuwd hoe het afloopt bij jou!
  Misschien dat ik een volgende keer eens ga meedoen…
  Fijne dag nog, Sigrid

 3. Ik swap ook. Het is erg leuk om te doen 🙂 Altijd spannend of jouw pakketje in de smaak valt en andersom. Het is in ieder geval wel een feestje om aan te werken.

  1. Leuk! Aan welke swaps heb jij meegedaan?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.