Driehoekdeken ByClaire nr. 2

Gehaakte driehoekdeken ByClaire nr. 2

Ik heb hem al een tijdje, mijn gehaakte driehoekdeken. Helaas de afgelopen tijd geen tijd gehad om er een blog over te schrijven. Druk in huis, druk op m’n werk en een aantal dagen plat vanwege de griep. Maar hier is dan toch het resultaat.

Gehaakte driehoekdeken ByClaire nr. 2Ik haakte de driehoekdeken van ByClaire nr. 2. Het patroon kun je vinden het boekje Haakgeluk 2 van By Claire (Claire Boeter). De deken hangt nu over de box. Soms voor de sier en soms om Thom lekker warm te houden. Ook dat kwam de afgelopen dagen goed van pas. Ook hij had de griep te pakken.

Gelukkig zijn we nu allemaal weer (redelijk) fit. Dus het actieve leven kan weer beginnen.

Fijne avond.

Liefs, Lisa

3 comments

 1. Dag Lisa!
  Wat een prachtige deken! Snoeperige kleurtjes! Mooie foto met je knalgroene muur op de achtergrond!
  Hier hangt de griep ook in huis, eerst dochter, dan ik, nu echtgenoot.
  Heb al 2 dagen niet kunnen haken, serieus afkicken is dat hoor!! 🙂
  Hoop dat alles weer in de plooi valt bij jullie,
  groetjes, Sigrid

  1. Dankjewel Sigrid! Beterschap voor bij jullie thuis 😘

 2. Mooi geworden Lisa!! Het zal een heerlijke deken zijn om onder te kruipen…ik weet hoe lekker zacht het garen is 🙂 Gelukkig ben je weer beter, en fit genoeg om weer lekker creatief bezig te zijn 😉 Groetjes Miriam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.