Gehaakte Speenketting

Gehaakte speenketting

Via mijn Facebookpagina kreeg ik een berichtje met de vraag of ik een speenketting voor Mees wilde maken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen =)

Ik haakte om 6 houten kralen heen met drie verschillende kleuren. Ik gebruikte hiervoor Scheepjes Catona in de kleuren Petrol Blue, Light Silver en Crystalline. Deze 6 kralen reeg ik samen met 4 witte houten kralen en Mees zijn naam aan een wit satijnkoord (met speenclip).

Ik ben erg blij met het resultaat! Veel plezier met je speenketting, Mees!

Wil jij ook zo’n leuke speenketting? Ik haak het graag voor je. Stuur even een berichtje via de contactpagina.

Liefs, Lisa

Speenketting haken Scheepjes Catona Scheepjes Catona speenketting inpakken

 

1 comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.