Gehaakte speenketting en knuffelkonijn

Knuffelkonijn (rammelaar) en speenketting

Afgelopen week haakte ik een knuffelkonijn en een speenketting voor Floor. Vandaag kreeg ze deze van mij.

Vandaag werd Floor gedoopt. En voor deze feestelijke gelegenheid maakte ik voor haar twee leuke cadeautjes. Op Instagram en Pinterest zag ik het gehaakte konijntje al vaak voorbij komen. Nu had ik mooi een gelegenheid gevonden om het zelf ook eens te haken. In het konijntje heb ik een rammelkraal gestopt. Zo kan Floor er leuk mee spelen als ze een beetje ouder is.

Gehaakte knuffelkonijn rammelaar

Ook haakte ik een speenketting voor haar. Een keer een beetje anders. De laatste tijd haakte ik voornamelijk blauwe speenkettingen. Er worden weinig meisjes geboren in onze omgeving 😉

Gehaakte speenketting meisje

Veel plezier met je cadeautjes, Floor!

Wil jij ook een keer een knuffel konijn (met of zonder rammelkraal) of een speenketting cadeau geven? Ik haak ze graag voor je. (Verschillende kleuren zijn mogelijk.) Kijk voor meer informatie even in m’n shopje.

Fijne avond,

Liefs Lisa

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.