Gehaakte South Bay Shawl

South Bay Shawl

Vorige week zondag vierde mijn oma haar verjaardag. Een hele verhuizing als je met twee kids op visite gaat. (Helemaal als het naar een plek is waar verder geen kinderen zijn, want dan verhuizen we ook speelgoed mee.) Ik gaf mijn oma een gehaakt cadeautje. Lees snel verder om te zien wat ik haar gaf.

Ik gaf haar een gehaakte shawl. Ik gebruikte voor deze shawl een bol Colortwist die ik kocht bij Echtstudio. De shawl heeft een kleurverloop van turquoise naar bruin. Ik had Colourtwister South Bayde shawl al een tijd af, maar ik had er nog geen bestemming gevonden. Ik denk dat hij nu op een goed plekje terecht is gekomen. Hopelijk heeft m’n oma er veel plezier van.

Heb jij al wel eens met Colortwist gehaakt? Ik heb nog een paar bollen die op mij liggen te wachten. Maar ik weet nog niet wat ik er van zal gaan maken. Wie heeft er een leuk idee voor mij?

Liefs, Lisa

PS: De verjaardag was erg gezellig. Thom heeft zich weer van z’n goede kant laten zien. Veel gelachen. Hij was wel erg moe, maar slapen… natuurlijk niet. Liever wilde hij gezellig onder de mensen zijn. Lars moest even de kat uit de boom kijken. Maar ook hij heeft zich goed vermaakt. Van oma kregen ze beide een cadeautje, hier hebben ze allebei die middag al lekker mee gespeeld.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.