Smullen van de taart

Bergen cadeautjes en veel te veel taart!

Gisteren is Lars vier jaar geworden. Alweer een mijlpaal, een nieuwe fase in zijn (en in ons) leven. Aankomende week heeft hij vakantie, maar na de vakantie start hij echt in op de basisschool.

Afgelopen week heeft Lars meerdere keren getrakteerd. Het begon afgelopen woensdag al. De laatste keer naar juf Anneloes, bijna vier jaar. Dat is wel een reden om te trakteren…toch? Ron en ik knutselden samen deze racebaan voor hem in elkaar. Onder elk autootje zit een ingepakte koekreep. Wij vonden het resultaat erg leuk. (En de juffen op de peuterspeelzaal ook 😉 )

traktatie auto's

Donderdag trakteerde Lars bij de gastouder. Want ook daar moet je vieren dat je bijna vier bent. En vrijdag was hij voor het laatst op de peuterspeelzaal, dus nam hij daar afscheid (en vierde ook weer dat hij bijna vier werd).

Gisteren was hij dan eindelijk jarig. Om 05.00uur stond meneer al bij ons aan het bed. “Mama, nu ben ik echt vier he!?” “Ja, lieverd…maar het is nog heel vroeg. Kom nog maar even bij ons in bed liggen.” We hebben het nog even kunnen rekken. Maar om 07.00uur was hij echt niet meer te houden. In de kleren en cadeautjes uitpakken. Veel met zijn cadeautjes heeft hij gisteren niet kunnen spelen. We hebben de hele dag visite over de vloer gehad. Gelukkig heeft hij daar vandaag (en komende week) ruimschoots de tijd voor.

Paw Patrol fondant taart

Al vanaf Lars zijn eerste verjaardag maak ik voor zijn verjaardag zelf een taart. Toen hij 1 werd kreeg hij een taart met een jungle-thema. Zijn tweede verjaardag vierde hij met een Nijntje taart. Op zijn derde verjaardag stond Mickey Mouse bij ons op tafel en dit jaar aten wij een heerlijke Paw Patrol taart. Ik maakte de taart van biscuit. Ik vulde de taart met gele room en aardbeien en decoreerde het met fondant. Normaal boetseer ik de figuurtjes zelf. Dit jaar had ik er helaas geen tijd voor. Op de taart heb ik action figuurtjes gezet van Paw Patrol. Hier kan hij nu nog steeds mee spelen. Lars was erg blij met zijn taart en heeft er heerlijk van gesmuld (van de fondant….want snoepies zijn zóóó lekker).

Het is tijd om onze vierjarige zoon naar bed te brengen. Fijne avond!

Liefs, Lisa

 

1 comment

  1. Gefeliciteerd met Lars! Wat ook een mooie taart heb je gemaakt 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.