Gehaakte nijlpaard amigurumi

Ik heb mij weer voor een swap aangemeld. Deze keer de Loveswap. Waarom de naam Loveswap? Het pakketje moet de week voor Valentijn verstuurd worden, maar mag met Valentijn pas geopend worden. De inhoud hoeft niet persé met liefde te maken te hebben. Ik haakte voor mijn swapmaatje een nijlpaard.

Waarom ik een nijlpaard haakte? In haar moodboard op Instagram liet mijn swapmaatje zien dat ze dit leuke dieren vind. Ze gebruikte er een plaatje van een gehaakt nijlpaard. Dan kan ik er natuurlijk niet omheen. Ik gebruikte het patroon van Troetels & Zo. Mijn nijlpaardje is wel wat grote geworden dan haar nijlpaard. Ik gebruikte een dikkere draad (Catona Grande) en een grote haaknaald (4 mm.) Ik hoop dat mijn swapmaatje er straks blij mee is. (Ze zal nog even moeten wachten, het nog geen Valentijn!)

Liefs, Lisa

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.