Regenboogcake en haken

Knuffelen en een (mislukte) regenboogcake

Op woensdagmiddag thuis komen uit m’n werk is (meestal) heerlijk. Vaak tref ik vrolijke kindjes. Toen ik vandaag thuis kwam sliep de jongste. En dat deed hij behoorlijk wat uurtjes achter elkaar. Dus ik had echt even tijd voor de oudste. Heerlijk! Quality time =)

Toen ik thuis kwam kreeg ik eerst een aantal dikke zoenen en knuffels. “Mama, ik heb jou zóóó gemist!” *smelt* Wat is het toch een schat.

Lars wilde graag knutselen of koekjes bakken. Ik had nog cakemix in huis. Maar een gewone cake vond meneer maar saai. Dus maakten we met kleurstof een regenboogcake. Althans…dat was de bedoeling. Zie op de foto hieronder het resultaat.

Regenboogcake

Een mislukte regenboogcake zoals je ziet. De cake viel helemaal uit elkaar toen ik het uit de cakevorm wilde halen. We hebben met koekjesvormpjes nog een paar mooie nijntjes uit de cake kunnen drukken. Zo werd het toch nog een feestje. De rest hebben we helaas weg moeten gooien (nadat we nog wat van de restjes gesnoept hadden). Ik pakte er daarna even een haakwerkje bij en haakte weer een vierkantje voor een deken (wat een meerjarenproject gaat worden).

Na ons cake-avontuur en een korte pauze heeft onze kunstenaar ook nog een aantal prachtige kunstwerken gemaakt. Deze liggen nu nog te drogen. (En dat duurt ook nog wel even, iets met dikke klodders verf enzo.)

Kunstenaar

Inmiddels liggen de beide jongens alweer te slapen. Het speelgoed is opgeruimd. Tijd om lekker op de bank te kruipen met een van m’n haakwerkjes.

Fijne avond!

Liefs, Lisa

2 comments

  1. Klinkt zo gezellig, ik geniet mee van jullie woensdagnamiddag!
    Hoop toch wel een beetje dat je iets meer tijd krijgt voor je ‘meerjarenproject’ want ik ben benieuwd 🙂
    Groetjes, Sigrid

  2. De (regen)boog kan niet altijd gespannen staan 😉 Mislukte cake is ook lekker.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.