Valentijnspost met echte kusjes

Heb jij ook gebruik van de actie van PostNL? Je kon op vrijdag 12 februari tot 17.00 uur je Valentijnspost versturen zonder postzegels. Het enige wat je moest doen was er een echte lippenstift kus op drukken. Afgelopen week heb ik samen met Lars dus kaartjes gemaakt om te kunnen versturen voor Valentijn.

Afgelopen week ging Lars weer naar school (voor het eerst 5 ochtenden). Na een ochtendje is hij echt bek af. Hangende schouders en geslof met zijn voeten… zo duurt de reis van school naar huis 5 minuten in plaats van 2! Wat doe je dan ’s middags, als je niet de hele dag wil dat hij voor de televisie hangt? Juist, samen even knutselen.

Kleuren Valentijn

We maakten kaartjes voor zijn opa’s en oma’s. Maar ook stiekem voor papa. Deze moesten we natuurlijk wel verstoppen. De kaarten zijn zorgvuldig door hem gemaakt. Zo kreeg opa een kaart met ‘Opa in het zwembad, met een bal. Dat vindt opa leuk!’ En oma? “Oma gaat met mij voetballen, dat ga ik tekenen.’ Papa kreeg alleen maar een heleboel kusjes op een kaart. “Papa houdt van mijn kusjes”, aldus Lars.

Valentijn

Op de enveloppen moesten echte kusjes. De lippenstift was even een strijd. Want: “Nee mama, dat is voor meisjes en mevrouwen”. En hij is een ‘jometje’. Maar mijn overtuigingskracht was groot genoeg. Het is me gelukt! Er staan echte kusjes van Lars op de enveloppen.

Vrijdag gingen de kaartjes op de bus en gisteren kregen de opa’s, oma’s en papa een mooie kaart van Lars. We hebben al veel leuke reacties gekregen op de kaartjes.

Liefs, Lisa

Valentijnspost

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.