Vier jaar taart!

Gisteren schreef ik over de taart die ik maakte voor Lars zijn vierde verjaardag. Ik heb (tot nu toe) voor elke verjaardag zelf een taart gemaakt. Deze wil ik graag aan jullie laten zien.

Toen Lars 1 jaar werd vierden we zijn verjaardag in jungle-stijl. We versierden de woonkamer met olifantenvlaggen, er hingen aapjes voor het raam, hij trakteerde op banaantjes en apenkoppen en ik maakte een taart met een leeuw erop.

Jungle taart

Toen hij twee jaar werd maakte ik een taart met Nijntje erop. Ik maakte er toen ook bijpassende cupcakes bij. Waarom Nijntje? Toen hij twee werd keek hij veel naar Nijntje op televisie/Netflix.

Nijntje taart

In de periode rond zijn derde verjaardag was Lars helemaal gek van Mickey Mouse. Dat is hij trouwens nog steeds. De Mickey Mouse taart viel daarom erg in de smaak. (Al at Lars toen liever een Mickey Mouse cupcake.)

Mickey Mouse taart

Dit jaar kreeg hij (zoals jullie gisteren konden lezen) zijn Paw Patrol taart. (Neem een kijkje bij mijn vorige blogpost om deze taart te zien.)

Ik besef me wel dat ik straks voor Thom zijn eerste verjaardag niet kan achterblijven. Ik zal alvast eens gaan bedenken wat voor taart ik in juni voor hem kan gaan maken!

Liefs, Lisa

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.