Granny Square deken

Granny square blanket

Ik heb al vaak Granny Squares gehaakt. Kleine vierkantjes die ik aan elkaar vast haakte om er een deken van de maken. Of juist hele grote die je gelijk als deken kunt gebruiken. Deze keer haakte ik weer een groot vierkant.

Op een stoel bij ons in de woonkamer ligt ook een grote granny, een gehaakt in alle kleuren van de regenboog. Mijn zusje vroeg me of ik er ook een voor haar wilde maken, alleen in kleurtjes die goed pasten bij haar interieur. Ze koos de kleuren Rotterdam, Heerenveen en Sittard van Scheepjes Colour Crafter. Een donkergrijze, lichtgrijze en lichtroze kleur. Een mooie combinatie. Inmiddels ligt de deken bij haar thuis op de bank, dus kan ik het aan jullie laten zien.

Liefs, Lisa

Gehaakte deken

5 comments

 1. Dat is inderdaad een hele mooie kleurencombi! Heeft jouw zus even geluk met jou 😉
  En granny squares blijven gewoon superleuk om te haken hé.
  Weer mooi gedaan van jou!
  Groetjes, Sigrid

  1. Dankjewel, Sigrid 😊

 2. Ziet er erg mooi uit! Ik vind de kleurenconbinatie erg mooi. Ook leuk dat ‘Liefs Lisa’ icoontje (of hoe noem je dat haha). Hoelang ben je hier ongeveer mee bezig?

  1. Dankjewel 😄 Als ik elke avond een paar uurtjes haak een dikke week denk ik.

 3. Prachtig Lisa!! Wat haakt het heerlijk weg he?…ik ben bezig met een deken voor onze dochter…met garen van zeeman…maar toch blijft dat niet zo mooi vind ik….Dit garen wel?
  Hoeveel bollen had je nodig voor jouw deken?
  Groepjes miriam

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.