Rand gehaakte omslagdoek

Lacy Shawl

Van mijn tante kreeg ik de vraag of ik ook een omslagdoek voor haar wilde haken. Ze liet mij daarbij een afbeelding zien. Een uitdaging die ik ben aangegaan.

Na wat speurwerk op het internet kwam ik erachter dat de omslagdoek van de afbeelding onder de titel Shining Silver in 2014 in de Simply Crochet heeft gestaan. Het patroon is van Marlies Heijmerkink. Gelukkig kon ik nog aan het nummer komen!

Sierrand southbay

Ik haakte de omslag doek met Scheepjes Softfun. Ik gebruikte de kleuren zwart, wit, limegroen en donkergroen. Ik haakte de omslagdoek op haaknaald 4, in totaal heb ik 10 bollen Softfun gebruikt (7 zwart, 1 wit, 1 limegroen en 1 donkergroen).

Ik vind ‘m goed gelukt! Misschien wil ik er zelf ook nog wel een ;-).

Liefs, Lisa

gehaakte omslagdoek southbay

gehaakte sierrand

 

 

1 comment

  1. Hij is héél goed gelukt, en zo’n knappe kleuren! Zwart gebruik ik bijna nooit, maar in deze combinatie is het schitterend! Goed gedaan!!
    ps: Héél goeie foto’s ook!

Geef een reactie