Stilte na de storm…of komt de storm na de stilte?

Het is alweer even geleden dat ik een blogpost heb geplaatst. Iets met het te druk hebben de laatste tijd. Ik heb gelukkig wel gehaakt laatste maand en aardig wat WIP’s (work in progress) afgerond. Deze zal ik komende periode met jullie delen op mijn blog.

Waar ik het zo druk mee heb gehad? Nou eind februari werd Lars natuurlijk vier jaar, dat heb ik nog met jullie gedeeld.
De afgelopen periode had ik veel haakopdrachten die ik af wilde ronden. Speenkettingen, een deken voor m’n zusje, een omslagdoek voor mijn tante en daarnaast had ik ook nog mijn eigen haakwerkjes. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze trouwdag. Voor we het weten is het al juli. Spannend, leuk…maar dus ook druk! Gelukkig is de taart nu doorgesproken en besteld. Dus dat kunnen we ook weer van ons lijstje afvinken.

Voor nu alvast een kleine inkijk in wat ik afgelopen periode allemaal heb gemaakt. Er volgt snel meer.

Liefs, Lisa

gehaakte lappenpop olifant

 

1 comment

  1. Klinkt inderdaad als een drukke periode! Fijn dat je trouwdag stilaan vorm krijgt 🙂
    Olifantje is alvast goed gelukt zo te zien!
    Groetjes, Sigrid

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.